Sanering Tidaholm

Sanering – i Tidaholm med omnejd

Varmt välkommen till oss på Tidastäd och Fönsterputs. Vi erbjuder sanering i trakten kring Tidaholm. Det handlar om svårare städuppdrag. Vårt team av duktiga och erfarna medarbetare ser till att sanera utifrån de specifika behov som föreligger, kanske efter en brand eller vattenskada. Vi anser att alla ska kunna ha råd att anlita oss, så vi erbjuder våra tjänster till riktigt moderata priser. Dessutom så är våra tjänster RUT-avdragsberättigande. 100 procent nöjda kunder är en självklarhet för oss, och därför har vi en dialog med dig innan vi börjar sanera. Du ska få en skräddarsydd sanering som du kan vara helt och fullt ut nöjd med, det kan du verkligen lita på!

Vi är en komplett städfirma. Det är många som väljer att anlita oss regelbundet då det blir enklare att få ihop det berömda livspusslet med våra städtjänster. Hur som helst så är vi en städfirma som är kända för vår flexibilitet. Med andra ord finns vi här för dig, som önskar vända sig till oss oavsett om du bostaden städad, dina fönster putsade, eller få saneringshjälp. Det är alltid dina behov och önskemål som styr. Vi ser till att ge dig kvalitativa resultat oavsett vad för slags städservice du är ute efter.

Om våra tjänster tilltalar dig så vill förstås att du hör av dig till oss så snart som möjligt. Dels kan vi då berätta mer om vad vi kan göra för just dig och vi ger dig även ett kostnadsförslag. Du kan även fylla offertförfrågan som du ser här nedanför och skicka in den till oss. Även RUT-avdraget kan vi det mesta om, och besvarar dina frågor som du eventuellt har om det.

 

Glöm inte RUT-avdraget!

50% av arbetskostnaden eller max 50 000 kr per år

Telefon
0761-600 955

Email
info@tidastad.se