Fönsterputsning Tidaholm

Fönsterputsning för dig i Tidaholm med omnejd

Att putsa fönster upplevs av många som besvärligt. Dessutom är det en syssla som tar lång tid, i alla fall om man bor i en villa eller större lägenhet. Bor du i Tidaholm kan du anlita oss om du önskar hjälp med fönsterputsning. Våra medarbetare här på Tidastäd och Fönsterputs har varit involverade i städbranschens alla göromål och bland annat putsat många fönster genom tiderna. Med effektiva metoder och bra städprodukter ser vi till att ge dig ett strålande resultat. Vi garanterar att dina fönster blir kristallklara utan ränder eller flammiga rutor!

Vårt motto är att erbjuda städservice till låga priser utan att för den sakens skull göra avkall på kvaliteten. Alla som anlitar oss får en garanti på att jobbet blir väl utfört. Skulle någon mot förmodan inte vara nöjd, åtgärdar vi det utan kostnad. Vi anser vidare att alla ska kunna vända sig till oss utan att det äter alltför stora hål i plånboken. Oavsett om det gäller fönsterputsning eller någon annan städtjänst är vi ett riktigt bra val utav städfirma. 

100 procent nöjda kunder är A och O och vi städar utifrån var och ens behov. Vi är riktigt flexibla vilket innebär att vi ställer upp både för er i Tidaholm, men även i städer och orter runtomkring. Är du kanske intresserad av att få veta mer så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig. Alla privatpersoner har rätt att ta del av RUT.avdraget, och detta kan vi berätta mera om för dig. Givetvis får alla som så önskar en gratis offert. Du kan skicka in en offertförfrågan digitalt till oss om du klickar på rutan som de ser här snett nedanför.

 

Glöm inte RUT-avdraget!

50% av arbetskostnaden eller max 50 000 kr per år

Telefon
0761-600 955

Email
info@tidastad.se