Företagsstäd Falköping

Företagsstäd Falköping

Företagsstäd – i Falköping med omnejd

Varmt välkommen till oss på Tidastäd och Fönsterputs. Vi erbjuder företagsstäd i trakten kring Falköping. Det handlar om lätta såväl svårare städuppdrag. Vårt team av duktiga och erfarna medarbetare ser till att städa utifrån de specifika behov som föreligger. Vi anser att alla ska kunna ha råd att anlita oss, så vi erbjuder våra tjänster till riktigt moderata priser. Dessutom så är våra tjänster RUT-avdragsberättigande. 100 procent nöjda kunder är en självklarhet för oss, och därför har vi en dialog med er innan vi börjar städa. Ni ska få en skräddarsydd företagsstädning som ni kan vara helt och fullt ut nöjd med, det kan ni verkligen lita på!

Vi är en komplett städfirma. Det är många som väljer att anlita oss regelbundet då det blir enklare att få ihop det berömda arbets- och livspusslet med våra städtjänster. Hur som helst så är vi en städfirma som är kända för vår flexibilitet. Med andra ord finns vi här för er, som önskar vända sig till oss oavsett hur mycket eller lite hjälp ni är i behov av. Det är alltid era behov och önskemål som styr. Vi ser till att ge er kvalitativa resultat oavsett vad för slags städservice ni är ute efter.

Om våra tjänster tilltalar er så vill vi förstås att ni hör av er till oss så snart som möjligt. Dels kan vi då berätta mer om vad vi kan göra för just er och vi ger er även ett kostnadsförslag. Ni kan även fylla offertförfrågan som ni ser här nedanför och skicka in den till oss. Även RUT-avdraget kan vi det mesta om, och besvarar era frågor som ni eventuellt har om det.

 

Glöm inte RUT-avdraget!

50% av arbetskostnaden eller max 50 000 kr per år

Telefon
0761-600 955

Email
info@tidastad.se