Städtjänster

Hemstädning

Hemstädning till rätt pris i Tidaholm

Tidastäd och Fönsterputs erbjuder hemstädning i världsklass. Vi har med vår långa erfarenhet och gedigna kunskap arbetat fram ett koncept som erbjuder hemstädning till bra pris. Hemstädningen skräddarsys efter dina behov och vi arbetar med en nära kontakt med kunden så att den passar dig som kund och dina önskemål.

Fönsterputsning

Fönsterputsning Tidaholm

Tidastäd är ett företag med lång erfarenhet och grundlig kunskap inom städbranschen, däribland fönsterputsning. Varje fönster är unikt, därför behöver fönsterputsningen anpassas utefter fönstret, vilket vi gör. Med tanke på att vi har lång erfarenhet inom branschen och denna tjänst kan vi med säkerhet ta oss an de flesta fönstren oavsett storlek och form.

Flyttstädning

Flyttstädning Tidaholm, Falköping, Hjo, Mullsjö, Skövde

Dags för flytt? Då kan vi hjälpa er!
Koncentrera dig på din flytt och vi tar hand om städningen. Målet med vår flyttstädning är att du ska få en smidigare och lugnare flytt där du endast behöver tänka på själva flyttandet av ditt bohag

Företagsstädning

Företagsstäd till rätt pris i Tidaholm

Tidastäd erbjuder företagsstäd i världsklass, vi har en lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med lokalvård och städning hos företag och kontor. Vi erbjuder byggstäd, trappstäd, kontorsstäd, städ i verkstaden och städning i övriga typer av omkringliggande lokaler.

Telefon
0761-600 955

Email
info@tidastad.se