Flyttstädning Tidaholm

Flyttstädning till rimliga priser – för dig i Tidaholm

Tidastäd och Fönsterputs är för alla i Tidaholm eller i dess omnejd som behöver flyttstädning. Att flyttstäda är inte som annan städning. En flyttstädning får inte efterlämna minsta spår av smuts eller damm och det krävs en minutiös rengöring och städning. Vore det inte en bra sak att göra att överlämna din flyttstädning till oss? Då kan du lägga din tid på annat än att städa, som att komma tillrätta i din nya bostad i stället. Vi tar inte mycket betalt för att flyttstäda! Dessutom, bor du i hyresrätt garanterar vi dig att din hyresvärd godkänner vår städning!

 

 

 

Vår firma är en komplett städfirma eftersom vi erbjuder ett så varierat utbud av städtjänster. Det är många som väljer att anlita oss regelbundet för bland annat hemstädning då det blir enklare att få ihop det berömda livspusslet då. Hur som helst så är vi en städfirma som är kända för vår flexibilitet. Med andra ord finns vi här för dig, som önskar anlita oss oavsett om du vill att vi flyttstädar, vill att vi putsar dina fönster eller att vi städar din bostad. Det är dina behov och önskemål som styr. Vi kan till och med ta oss an svårare städuppdrag såsom sanering.

Om våra tjänster tilltalar dig så vill förstås att du hör av dig till oss så snart som möjligt. Dels kan vi då berätta mer om vad vi kan göra för just dig och vi ger dig även ett kostnadsförslag. Du kan även fylla offertförfrågan som du ser här nedanför och skicka in den till oss. Även RUT-avdraget kan vi det mesta om, och besvarar dina frågor som du eventuellt har om det.

 

Glöm inte RUT-avdraget!

50% av arbetskostnaden eller max 50 000 kr per år

Telefon
0761-600 955

Email
info@tidastad.se