Hemstädning Tidaholm

Hemstädning till rimliga priser – för dig i Tidaholm

Varmt välkommen till oss på Tidastäd och Fönsterputs. Vi erbjuder hemstädning för alla som bor i Tidaholm eller i dess omnejd. Vårt team av duktiga och erfarna medarbetare ser till att städa utifrån hur dina specifika behov och önskemål ser ut. Vi anser att alla ska kunna ha råd att anlita oss, så vi erbjuder våra tjänster till riktigt rimliga priser. Dessutom, inte desto mindre så blir en stor del av kostnaden avdragsgill med RUT-avdraget. 100 procent nöjda kunder är en självklarhet för oss, och därför har vi en dialog med dig innan vi börjar städa. Du ska få en skräddarsydd städning som du kan vara nöjd med, lita på det!

Det är många som väljer att anlita oss regelbundet då det blir enklare att få ihop det berömda livspusslet med våra städtjänster. Hur som helst så är vi en städfirma som är kända för vår flexibilitet. Med andra ord finns vi här för dig, som önskar vända sig till oss oavsett om du vill abonnera på hemstädning, eller om du är nöjd med att vi städar vid ett enstaka tillfälle. Återigen, det är alltid dina behov och önskemål som styr. Vi ser till att ge dig ett skinande rent och dammfritt hem.

Om våra tjänster tilltalar dig så vill förstås att du hör av dig till oss så snart som möjligt. Dels kan vi då berätta mer om vad vi kan göra för just dig och vi ger dig även ett kostnadsförslag. Du kan även fylla offertförfrågan som du ser här nedanför och skicka in den till oss. Även RUT-avdraget kan vi det mesta om, och besvarar dina frågor som du eventuellt har om det.

 

Glöm inte RUT-avdraget!

50% av arbetskostnaden eller max 50 000 kr per år

Telefon
0761-600 955

Email
info@tidastad.se